Lidgeld Seizoen 2020-2021

Onderstaande tabel geeft de  lidgelden voor het seizoen 2020 (van 1/4/2020 tot 31/3/2021), ze zijn hetzelfde gebleven als de vorige jaren en bij betaling voor 15 januari kan dit met de gebruikelijke korting (zie linker kolom in de tabel).

Storten kan op rekeningnummer : BNP Paribas BE53 001 4914773 53 , en zet in de mededeling eventueel de aan te sluiten leden indien dit niet voldoende blijkt uit de naam van degene die stort.

Na ontvangst van de storting ben je onmiddellijk lid van de club en wij storten dan de bondsbijdrage door aan Tennis Vlaanderen zodat u verzekerd bent voor ongevallen tijdens het tennissen. U ontvangt enkele automatische mails van Tennis Vlaanderen zodra de aansluiting in orde is.

Nieuwe leden:

Nieuwe leden die na 1/8/2019 reeds hun lidgeld betaalden hoeven niets te storten. Zij worden automatisch gratis lid gemaakt voor 2020 omdat het zo laat op het seizoen was toen ze lid werden.

Nieuwe leden die pas in 2020 de eerste keer lid willen worden moeten hun gegevens (naam, adres, geboortedatum, nog lid bij andere club? , email, eventueel telnr/gsmnr.) doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Met alleen een storting kan er namelijk geen bondskaart worden aangevraagd !!

Familiekaart:

Familiekaart: met families bedoelen wij personen die onder één dak wonen en hun domicilie op diezelfde plaats hebben.  Studerende kinderen die op kot zitten behoren uiteraard nog tot de familie. Op basis van de hieronder staande tarieven kan men zelf berekenen of het de moeite loont van een familiekaart te nemen.

Mutualiteiten :

Via sommige mutualiteiten kan men een deel van het lidgeld terug krijgen. Je kan de formulieren altijd afgeven aan de toog, waarna ze ingevuld worden en men ze wat later kan terug vragen om zelf bij je mutualiteit binnen te doen.

Lidgelden 2020

Lidgeld vóór 15 januari 2020 of nieuw lid

Lidgeld ná 15 januari 2020

Volwassenen

€ 95

€ 110

Geboren in 2003 tot 2007

€ 40

€ 50

Geboren in 2008 of later

€ 20

Veteranen : geboren in 1955 of vroeger

€ 80

€ 90

Familiekaart

€ 220

€ 240

Reeds lid bij een andere club waar men aangesloten is bij Tennis Vlaanderen of met andere woorden 2de lid bij TC de Nethe :

Geboren in 2003 of later        :  lidgeld min 5 euro

Geboren in 2002 of vroeger    :  lidgeld min 10 euro

Familiekaart                           :  lidgeld min maximaal 10 euro

Nog vragen: neem contact op met onze penningmeester Kris Ceustermans (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).