Lidgeld Seizoen 2021

Dit jaar zijn we met de Corona-lockdown iets later om het lidgeld voor volgend jaar te vragen. Hoewel Corona ons, zoals elke sportclub, budgettair zeker pijn heeft gedaan gaan we de lidgelden gelijk houden aan die van vorig jaar. Onze leden zullen immers eveneens niet het makkelijkste jaar achter de rug hebben. De klassieke verhoging voor laat-betalers (na 15 januari) hebben we dit jaar uitzonderlijk laten vallen.

Dit lidgeld staat uiteraard los van de abonnementen voor het huren van de terreinen in het winter-seizoen. Hierover beslissen we later hoe we (gedeeltelijk) kunnen tegemoet komen voor al die weken dat die spelers hun terrein niet hebben kunnen gebruiken door de lockdown.

Onderstaande tabel geeft de  lidgelden voor het seizoen 2021 (van 1/4/2021 tot 31/3/2022) en storten kan op rekeningnummer : BNP Paribas BE53 001 4914773 53. Zet in de mededeling de aan te sluiten leden indien dit niet voldoende blijkt uit de naam van degene die stort.

Na ontvangst van de storting ben je onmiddellijk lid van de club en wij storten dan de bondsbijdrage door aan Tennis Vlaanderen zodat u verzekerd bent voor ongevallen tijdens het tennissen. U ontvangt enkele automatische mails van Tennis Vlaanderen zodra de aansluiting in orde is.

Nieuwe leden:

Nieuwe leden die na 1/8/2020 reeds hun lidgeld betaalden hoeven niets te storten. Zij worden automatisch gratis lid gemaakt voor 2021 omdat het zo laat op het seizoen was toen ze lid werden.

Nieuwe leden die pas in 2021 de eerste keer lid willen worden moeten hun gegevens (naam, adres, geboortedatum, nog lid bij andere club? , email, eventueel telnr/gsmnr.) doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Met alleen een storting kan er namelijk geen bondskaart worden aangevraagd !!

Familiekaart:

Familiekaart: met families bedoelen wij personen die onder één dak wonen en hun domicilie op diezelfde plaats hebben.  Studerende kinderen die op kot zitten behoren uiteraard nog tot de familie. Op basis van de hieronder staande tarieven kan men zelf berekenen of het de moeite loont van een familiekaart te nemen.

Mutualiteiten :

Via sommige mutualiteiten kan men een deel van het lidgeld terug krijgenIn de automatische mails van Tennis Vlaanderen die je ontvangt, zit een link naar het document AANVRAAG TUSSENKOMST LIDMAATSCHAP SPORTCLUB BESTEMD VOOR DE ZIEKTEVERZEKERINGJe kan de formulieren altijd afgeven aan de toog, waar ze getekend of gestempeld worden zodat je ze zelf bij je mutualiteit binnen kan doen.

Lidgelden 2021

Volwassenen

€ 95

Geboren in 2004 tot 2008

€ 40

Geboren in 2009 of later

€ 20

Veteranen : geboren in 1956 of vroeger

€ 80

Familiekaart

€ 220

Reeds lid bij een andere club waar men aangesloten is bij Tennis Vlaanderen of met andere woorden 2de lid bij TC de Nethe :

Geboren in 2004 of later        :  je mag 5 euro van het lidgeld uit de tabel aftrekken

Geboren in 2003 of vroeger   :  je mag 10 euro van het lidgeld uit de tabel aftrekken

Familiekaart                           :  je mag 5 (familielid 2004 of later) of 10 euro (familielid 2003 of vroeger) aftrekken, maar nooit meer dan 10 euro in totaal in aftrek nemen !!!

Nog vragen: neem contact op met onze penningmeester Kris Ceustermans (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).