TC De Nethe

Coronaregels

 

Wij zullen ervoor zorgen dat de 8 buitenterreinen bespeelbaar zijn vanaf 4 mei. Elektronisch vooraf reserveren is verplicht. Om maximale afstand tussen de bespeelde terreinen te garanderen, vragen wij om bij reservatie zoveel mogelijk te boeken in de volgende volgorde :

Terrein 1

Terrein 5

Terrein 6

Terrein 8

Terrein 3

Terrein 2

Terrein 4

Terrein 7

Wij passen de regels van Tennisvlaanderen nauwgezet toe en hebben dan ook alle bankjes, scoreborden, vuilbakken,… verwijderd.  Toegang naar het gebouw is afgesloten. Kleedkamers, toiletten en cafetaria zijn gesloten. Alle terreinen zullen voorzien worden van desinfecterende handgel. De poortjes naar de terreinen moeten open blijven zodat niemand de klinken moet aanraken

Tennissen kan tot 21u. Op die manier kunnen wij het gebruik van de verlichting met daarbij horende risico’s vermijden. Het sproeisysteem mag niet door de leden gebruikt worden om hygiënische redenen.

Indien er opmerking en/of vragen zijn hieromtrent of als jullie onregelmatigheden opmerken op of rond onze terreinen kan je dit  steeds melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0496213932.  Wij proberen jullie dan zo spoedig mogelijk te informeren of actie te ondernemen.

Wij wensen jullie allemaal veel tennisplezier en hopen samen met jullie dat wij weldra weer in normalere omstandigheden onze hobby kunnen beoefenen.

Hou het veilig en blijf gezond

Het Bestuur