TC De Nethe

LESSEN

Winterlessen

Dit is een lessenreeks van 20 lessen startende begin oktober tot aan de paasvakantie.  Inschrijvingen juli/augustus.

Lentelessen

Dit is een lessenreeks van 10 lessen voor de kinderen in de kleuter/lagere school en een 8 lessenreeks voor de kinderen in het middelbaar onderwijs. Deze starten steeds na de paasvakantie. Inschrijvingen februari/maart.

Stages

Kidstennisstages

Elke vakantie ( herfst/kerst/krokus/paasvakantie) wordt er een stage georganiseerd voor onze kidstennissers.  Deze stages zijn altijd gecombineerd met het spelen van een kindertour ergens in de buurt.

Competitiestages

Elke vakantie ( herfst/kerst/krokus/paasvakantie) wordt er een stage georganiseerd voor de kinderen die competitiespelen of dit graag zouden gaan doen.  Deze stages worden telkens gecombineerd met het spelen van een Volkswagentour in de buurt.  In de paasvakantie is deze stage meer gericht op het spelen van interclub.

Kindertoer

Wij organiseren ieder jaar 2 kindertoertornooien. Eentje in de winter en eentje in de zomer. Voor meer info over de kindertoer verwijzen we naar de website van de VTV.

Niet tennis gerelateerde activiteiten

Elk jaar organiseert het jeugdbestuur een aantal nevenactiviteiten voor de jeugd. Er zijn een aantal activiteiten die elk jaar terugkeren zoals de wafelslag, de fundag voor onze kidstennissers,…maar er zijn ook elk jaar nieuwe activiteiten. We zijn al eens gaan schaatsen, gaan bowlingen, naar Bobbejaanland geweest, een Halloweentocht gemaakt,…..  Voor de juiste activiteiten die telkens georganiseerd worden op welke datum kan je steeds terecht op onze jaarplanning.